maandag 5 oktober 2015

Welcome to the 13th Pot Still Festival

Foto: De Whiskykelder

Voor de 13e keer alweer werd afgelopen weekend (2,3 en 4 oktober 2015) het Pot Still Festival georganiseerd door gedistilleerd importeur Van Wees uit Amersfoort.

De locatie is al een aantal jaren het prachtige Klooster in Amersfoort, goed bereikbaar en met een geweldige sfeer om hier je favoriete drankje te nuttigen.

Het aanbod lijkt elk jaar weer toe te nemen, en hoewel wij ons voornamelijk bezig houden met whisky zijn er voor de overige liefhebbers genoeg andere drankjes te proeven zoals: Cognac, Armagnac, Grappa, Likeuren, Gin etc. etc.

Opvallend was een nieuwkomer uit het noorden van Schotland, Wolfburn, op het festival was een 2 jaar oude spirit te proeven, de Whisky zelf komt medio 2016 op de markt. Maar ook een nieuwe Amerikaan Rebel Yell, twee nieuwe Single Cask Arrans, drie nieuwe Ultimates, eigenlijk kunnen we nog wel even doorgaan.

Het beste advies wat we je kunnen geven, ga er volgend jaar zelf heen, de 14e uitvoering van 7,8 en 9 oktober 2016, en een kaartje kopen? heel makkelijk bij elke Primera winkel.

Voor meer informatie: www.potstillfestival.com

*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten