maandag 3 november 2014

Whisky & Food Festival was very successful

Foto:De Whiskykelder

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vindt je een prachtig restaurant de Residence Rhenen. Een schitterende locatie waar j.l. zaterdag voor de eerste keer het Whisky & Food  Festival werd gehouden.

De organisatie was in handen van Slijterij Het Plein uit Veenendaal, Residence Rhenen en Jan Beek namens gedistilleerd importeur van Wees te Amersfoort.

Maar liefst zeven Importeurs werkte mee aan dit Festival tw: Maxxium, Bresser & Timmer, De Monnik Dranken, Kintra, Diageo, Zuidam en Van Wees.

Naast vele bijzondere Whisky’s waren er diverse Food elementen verkrijgbaar zoals: heerlijke chocolaatjes van Tamminga uit Veenendaal, div. smaakvolle hapjes van de Residence, een lekker kippetje op de bbq en voor de liefhebbers, en die waren er zeker, een sigaartje van Cigars ‚n More uit Utrecht en Zeist.

Ruim 200 bezoekers verdeeld over een middag en een avondsessie gingen tevreden naar huis, waarbij de meeste nu al uitkijken naar volgend jaar.

De organisatie kijkt terug naar een geslaagd Festival, Whisky & Food blijkt een perfecte combinatie.

*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten